Drømmer du om at få flotte og ensartede krøller? Så bestil en tid til permanente krøller hos Salon M i Haderslev. Vi har stor erfaring  med at lave permanente krøller i forskellige hårtyper og hårlængder. Hvis du er i tvivl om hvilke størrelse dine permanente krøller skal være, så rådgiver vi dig gerne i hvilke størrelse krøller, der giver dig det look, du ønsker. 

 

Book tid online
 

Hvad er permanente krøller?

Med permanente krøller får man kemikalier i håret, som gør krøllerne permanente i den længde, som håret har. Det betyder derfor, at krøllerne på en måde skal ‘vokse ud’ af håret, da det hår som gror ud efter behandlingen er dit eget naturlige håret uden behandling. 
I 80’erne var det de små permanente krøller, som var mest moderne, men i dag er det de lidt større  og mere bløde krøller, som er mest fremme. Uanset om du ønsker små eller stor krøller så kan vi hjælpe dig.

Permanente i både kort og langt hår 

Behandlingen med permanente krøller kan laves i både kort og langt hår - det kan vi også hos Salon M. Hvis dit hår er kort kan der dog være begrænsning på hvor store krøller du kan få, da håret skal kunne nå rundt om kørlerne. Vi vejleder selvfølgelig i hvilke størrelse krøller, der passer bedst til netop din hårlængde. 

Hvor lang tid holder permanente krøller?

Permanente krøller er som navnet tyder permanente i håret. Hagen ved det er dog, at det hår der gror ud, efter man har fået lavet permanente krøller, ikke har de permanente krøller, men har din naturlige hårtyper uanset om det er helt fladt eller har lidt fald. 
Hvis man ønsker at vedligeholde sine permanente krøller kan man dog få lavet nye permanente krøller i den udgroning man har fået siden sidste behandling. Ved at vedligeholde det hår der går ud med en ny behandling med permanente krøller kan permanente krøller holde meget længere tid i håret.

Hvad koster permanente krøller?

Prisen på en behandling med permanente krøller er afhængig af håret længe. Er dit hår kort, er prisen på 692 kr. Hvis du har skulderlangt, koster permanente krøller 750 kr. Er dit hår betydeligt længere end til skulderen, er prisen 915 kr. 
Hvis du har spørgsmål til permanente krøller, er du velkommen til at ringe til os på +45 74 52 12 60 eller sende en mail til mail@salonm-haderslev.dk og så står vi klar til at svare på din spørgsmål. 

 

Se vores priser