Farvning af hår

Drømmer du om at få en ny hårfarve, så kan vi hos Salon M hjælpe dig. Når det kommer til farvning af hår, findes der forskellige teknikker, som vi frisører kan gøre brug af. Vi vejleder dig gerne i hvilken teknik, der giver det resultat, du ønsker. Nedenfor kan du læse lidt om de primære måder vi laver farvning af hår på. 

 

Book tid online

 

Toning eller farvning af hår

Ønsker du at håret skal have en helt ny farve? Når du får farvet alt håret får du en helt ny udstråling. Det kan være rart med fornyelse, men hvis man ikke ønsker en drastisk forandring kan man ændre end hårfarve en lille smule med en toning af håret. Når du får farvet håret hos Salon M, tager vi os god tid til en snak om, hvilke ønsker du har til farvningen inden vi går i gang. 
Farvning eller toning af håret koster fra 510 kr. og er afhængig af hårets længde. Hvis det bare er bunden, der skal friskes op koster det 390 kr. 

Farvning med reflekser og striber i håret

Farvning af hår med striber eller reflekser, tillader at man beholder noget af sin egen hårfarve, men samtidig har mulighed for at give håret lidt spil med mørkere striber eller lyse striber i form af reflekser. Vi sørger for at vælge den rette farve til striber, som passer til tonen i dit hår og hjælper dig til at opnå det look du ønsker.
Prisen på striber eller reflekser er afhængig af hårets længde og metoden, som bliver brugt. Vores priser på striber og reflekser starter fra 450 kr. for den korteste hårlængde og er herefter dyrere, jo længere håret er.

Farvning af håret med balayage teknikken

Balayage teknikken er inden for de seneste år blevet mere og mere populær og det er der en god grund til. Med denne teknik får håret et mere solkysset look. Farvningen af håret foregår med en let frihånd og farven bliver penslet på for på den måde at opnå det mest naturlige look. 
Da farvningen med balayage teknikken bliver lavet med frihånd, koster det fra 675 kr. alt efter hårets længde. Til gengæld ser farven naturligt ud i længere tid end eksempelvis striber, da man ved balayage ikke farver håret helt op til rødderne.

Hvis du har spørgsmål til farvning af hår, er du velkommen til at ringe til os på +45 74 52 12 60 eller sende en mail til mail@salonm-haderslev.dk og så står vi klar til at svare på din spørgsmål.

 

Se vores priser